Voor het vervoeren van siervogels bent u bij Duifonderweg aan het juiste adres. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het vervoeren van duiven maar ook in siervogels. Wij vervoeren onder andere parkieten, vinken en papagaaien maar ook andere vogels.

Wij hanteren gereduceerde prijzen voor siervogels. Wij vragen u de siervogels aan te leveren in een vogeltransportkist incl. voer en drinkwater. Mocht u niet in het bezit zijn van een vogeltransportkist, dan kunnen wij u in contact brengen met een leverancier. Onze gereduceerde prijzen zijn gebaseerd op een vogeltransportkist van 56 cm x 37.5 cm x 15 cm. U kunt meerdere siervogels in één transportkist plaatsen, uiteraard vragen wij u wel rekening te houden met het welzijn van de dieren. Wij staan 100% garant voor het welzijn van de dieren en handelen hier strikt naar.

Vul onderstaand formulier in als u gebruik wilt maken van de transportservice van Duifonderweg. Nadat uw aanvraag is verzonden ontvangt u per e-mail de bevestiging hiervan. Tijdens werkdagen (maandag t/m vrijdag) neemt Duifonderweg uw aanvraag in behandeling  en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de datum en het tijdstip van het transport met u af te stemmen.

Let op! Controleer de door u ingevulde gegevens goed zodat Duifonderweg de juiste informatie heeft om uw opdracht uit te voeren.

Nieuwe ontwikkelingen omtrent COVID-19, Duifonderweg tijdelijk in lockdown!
Voor vragen of meer informatie

Bel ons op: 06-13060096