Terugblikken en vooruitkijken met Duifonderweg. Het jaar 2020 zit er alweer bijna op. Maar eerst hebben we nog de kerstviering waar we gezamenlijk, ondanks de corona, iets van gaan maken. Kerst is een periode van terugblikken, maar ook van vooruitkijken naar de toekomst. Kerstmis is om tijd door te brengen met familie, vrienden en kennissen. Momenteel weliswaar in een kleiner gezelschap dan voorheen. Maar dit wil niet zeggen dat het geen mooie en gezellige feestviering kan zijn.

Opening Duifonderweg

13 juli 2020 opende wij onze deuren. Een moment waar we naar de eerste aanvraag uit zaten te kijken. Doordat we overspoeld werden door aanvragen om duiven en siervogels te vervoeren. Liepen we al snel tegen tegen een probleem aan. Ten eerste omdat wij in de veronderstelling waren dat klanten van gerenommeerde bedrijven bij hun vaste duivenkoerier zouden blijven. Vanwege dat dit niet het geval was, groeide wij te snel uit onze jas. Kortom,  de explosieve groei heeft voor de nodige veranderingen gezorgd.

In onze prille carrière hebben wij vele mooie en positieve reacties mogen ontvangen evenals feedback. Wij zijn enorm blij met alle mooie en positieve reacties. Maar we zijn ook blij met de feedback waardoor wij ons kunnen blijven verbeteren.

Duifonderweg 2021 in vogelvlucht:

 • Vervoert en verzorgd duiven en siervogels;
 • Is beveiligd op locatie en zorgt dat uw vogels veilig zijn;
 • Laat de ontvanger tekenen voor ontvangst;
 • Rijdt op LPG en is hiermee milieuvriendelijker;
 • Beschikt over elektrische auto dakventilatie;
 • Hanteert eerlijke en scherpe tarieven.

 

 • Praktische informatie Duifonderweg 2021

  Onze vervoersmiddelen bestaan uit bestelwagens en voorzien van een elektrische dakventilator. Vanwege de elektrische dakventilator hebben de dieren een goede ventilatie in de laadruimte. Hitte, vocht en vieze luchtjes worden, ook als we stilstaan afgevoerd. Evenals staan wij 100% garant voor het dierenwelzijn. Bovendien werken we zeer nauwkeurig en veilig. De vogels zitten bij ons achter slot en grendel en blijven na de rit nooit in de auto achter.

  Servicegerichte informatie Duifonderweg 2021

  Wij zijn een dynamisch en servicegericht bedrijf en dragen zorg voor al uw vogels. Wij werken met twee auto’s en bezorgen door heel Nederland en België. Dit doen wij op een efficiënte manier en daarmee behouden wij een heel scherp tarief.

Waarom kiezen steeds meer mensen voor Duifonderweg?

 • Als u uw vogels wilt laten vervoeren dan wilt u dat dit op een veilige en betrouwbare manier gebeurt. Of dit nu aankopen, gekregen of verdwaalde duiven of siervogels zijn, bij ons zijn alle vogels altijd in veilige en vertrouwde handen. Duiven verblijven bij ons in ruime vakjes. Hier zitten ze ook op roosters en beschikken over aparte voer en drinkbakjes. Siervogels die worden aangeleverd blijven netjes in hun transportkist zitten. Deze worden op kamertemperatuur bij ons ondergebracht. 

Terugblikken en vooruitkijken met Duifonderweg.

Prijswijzigingen 2021:

Vanwege het feit dat tolkosten een lastig vraagstuk blijft waar we tegenaan blijven lopen. Hebben we besloten toolwegen niet meer in rekening te brengen. Omdat de tarieven van, naar en binnen België voor postduiven en siervolgels kostendekkend zijn, blijven deze hetzelfde. Daarentegen worden de tarieven binnen Nederland per 1 januari 2021 verhoogd. Klik hier om onze tarieven te bekijken.

Wij vonden het fijn dat u in 2020 onze klant wilde zijn. Wij hopen u in 2021 natuurlijk weer bij ons terug te zien. Team Duifonderweg wenst u een hele fijne dagen!

Bedankt voor het terugblikken en vooruitkijken met Duifonderweg.

Met vriendelijke sportgroeten,
Team Duifonderweg

Voor vragen of meer informatie

Bel ons op: 06-13060096