Als je ergens in je leven naartoe wilt? Dan adviseert Duifonderweg u de hoofdstad van Tsjechië! Tijdens hun reishonger kwamen zij tot de ontdekking dat ze autorijden wel heel erg leuk vinden. Op de route van hun roadtrip slingerend door Duitsland, Polen en Tsjechië kwamen ze elke keer weer tot nieuwe ontdekkingen. Verbazingwekkende bezienswaardigheden die hun keer op keer deden verbazen.

Het autorijden deed hun zoals bij elke trip niet vervelen. In elke hoofdstad kwamen zij telkens vele duiven tegen waar ze vol verwondering naar zaten te kijken. Tijdens het bezoek aan de Staroměstskě námĕstí, ter hoogte van de eetstalletjes wisten zij het. Hun passie duivensport combineren met autorijden, koerieren dus!

Tijdens hun roadtrip hebben zij ook vele duiven op de foto gezet, noem het maar een soort hobby. Onverwachts foto’s maken van wilde duiven, het is werkelijk een lust voor het oog. Soms doet een fotomoment zich erg onverwacht voor. Net als de foto die zij maakte van het meisje met de fluffy oorwanten op haar hoofd, zij die met volle overgave en passie de wilde duiven aan het voeren is.

Hoe een roadtrip eindigde in een geweldige ervaring met vele mooie momenten en herinneringen, begon een nieuw tijdperk: ‘Duifonderweg’.

Voor vragen of meer informatie

Bel ons op: 06-13060096